Panduru: Nu e începutul de retur pe care ni-l doream

Managerul sportiv al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, miercuri, că formaţia roş-albastră a practicat un joc bun în meciurile din deplasare, cu CFR şi Unirea, încheiate la egalitate, dar începutul de retur de nu-l mulţumeşte din cauza înfrângerii cu Ceahlăul.

14 afișări
Imaginea articolului Panduru: Nu e începutul de retur pe care ni-l doream

Panduru: Nu e începutul de retur pe care ni-l doream (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

"Cred că ar fi trebuit să câştigăm meciul cu Ceahlăul. Ar fi fost un început mai bun. Cele două rezultate de egalitate cu CFR şi Unirea au venit după două jocuri bune ale noastre. Am jucat, am avut ocazii, meritam chiar să câştigăm acele meciuri. Nu e chiar începutul de retur de campionat pe care ni-l doream cu toţii dar de acum încolo sperăm să fie mai bine", a spus Panduru.

Steaua va avea un meci dificil cu Oţelul

"Oţelul din trei meciuri are trei victorii, trei goluri, niciun gol primit, în ultimul meci cu CFR a jucat foarte bine. Nu cred că mai există echipe mici. Dacă luăm doar meciurile din retur, Oţelul e pe primul loc, cu nouă puncte, o echipă care a demonstrat că se poate bate de la egal la egal. Cred că este şi meritul lui Dorinel Munteanu care a crezut în această echipă. Nimeni nu a crezut când el a venit la echipă şi spunea că se luptă cu această echipă pentru un loc în cupele europene. A reuşit cu liniştea pe care a avut-o acolo să facă o echipă bună, cu un joc bun. Cred că vom avea un meci greu vineri", a mai spus el.

Încercăm să facem un cuplu de fundaşi centrali

"Nu e poate normal să primeşti şase goluri. Trei le-am primit cu CFR şi Urziceni, trei cu Ceahlăul, e adevărat. Toată lumea bate monedă pe asta, că nu sunt fundaşi centrali, dar eu şi Stoichiţă nu ne-am plâns niciodată. Am încercat cu ce avem să jucăm. Se pune multă presiune pe fundaşii centrali. Încercăm să facem un cuplu de fundaşi centrali care să ajute echipa, să nu mai primim goluri dar nu fundaşii centrali într-o echipă au un rol hotărâtor, ci toată echipa", a menţionat Panduru.

Basarab Panduru a precizat că starea de sănătate a jucătorilor Bogdan Stancu, Cristian Tănase şi Romeo Surdu s-a ameliorat.

"Sunt mai bine şi Tănase şi Stancu şi Surdu. Ultimul nu ştiu dacă va fi apt de joc pentru meciul cu Oţelul. Dar toată lumea e mai bine", a adăugat el.

Cred că mai multe echipe vor avea până spre final cu şanse la câştigarea campionatului

Fostul internaţionat român crede că lupta pentru câştigarea titlului în Liga I se va da între mai multe echipe până spre sfârşitul campionatului.

"Toate echipele care sunt în faţă au şanse. Nu cred că se vor desprinde două echipe spre titlu. Cred că mai multe echipe vor avea până spre final cu şanse la câştigarea campionatului. Nicio echipă nu este în acest moment peste celelelalte cu şanse", a concluzionat Panduru.

Steaua întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I. După primele trei etape ale returului, Steaua a adunat 2 puncte în clasament, după remizele din deplasare cu CFR, scor 2-2, şi Unirea, scor 1-1, formaţia "roş-albastră" fiind învinsă pe teren propriu de Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici