Video Panduru: Nu ţin şi nu sunt legat de scaun

Managerul sportiv al FC Steaua, Basarab Panduru, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că înţelege să fie criticat de presă după evoluţiile mai puţin bune ale echipei din ultimele trei meciuri, dar va rămâne în funcţie atât timp cât consideră că se poate descurca.

25 afișări

"Au fost unele înţepături la adresa mea. Este normal ca atunci când jocul echipei nu merge, să se întâmple aceste lucruri. Toţi suntem vinovaţi, nu există unul dintre noi să nu aibă vină, deci intru şi eu în acelaşi rând cu toată lumea care stă lângă această echipă. Dar multe lucruri nu sunt adevărate şi nu aş vrea să înţeleg că este un fel de atac la persoana mea, pentru că nu este corect să fie aşa. Eu sunt primul care ridic mâna şi spun că nu pot să fac un anumit lucru atunci când greşesc. Nu ţin de niciun scaun, nu sunt legat de niciun scaun. Poate toată viaţa voi fi legat sufleteşte de această echipă", a spus Panduru.

Fostul internaţional a precizat că nu-l deranjează zvonurile legate de venirea altor antrenori la Steaua, dar el nu va rămâne neapărat în funcţia de manager dacă acest lucru se va întâmpla. "Poate să se întoarcă oricine, poate să vină oricine la echipă. Pentru mine nu este nicio problemă. Eu cred că în acest moment o schimbare de antrenor sau de cineva din jurul echipei n-ar aduce un plus. Sunt în schimb oameni care au făcut performanţă, care pot veni oricând la echipă, dar asta nu înseamnă că cineva anume să aibă legătură cu mine sau să lucreze cu mine. În primul rând, eu lucrez cu cine vreau eu, nu altcineva lucrează cu mine", a menţionat Panduru.

Basarab Panduru crede că împreună cu Mihai Stoichiţă a realizat multe lucruri bune la Steaua, unul dintre acestea fiind faptul că echipa "roş-albastră" este încă angrenată în lupta pentru titlu. "Cred că noi am făcut şi multe lucruri bune la Steaua. Încă mai avem şanse să ne batem la campionat. Dacă nu ar fi fost lucrurile bine făcute în acest moment nu mai aveam vreo şansă. Sunt unele echipe care îşi doresc acelaşi lucru, dar care sunt ieşite din această luptă. Cum în turul campionatului, cam în aceeaşi perioadă am venit, împreună cu Mihai, era echipa la cinci puncte de primul loc, am reuşit împreună cu jucătorii şi cu ceilalţi din jurul echipei să ducem echipa la sfârşitul turului pe primul loc la egalitate de puncte. Nu cred că cineva dintre noi s-a schimbat, atunci am făcut lucrurile bune. Când nu mai avem şanse la câştigarea campionatului, putem discuta altfel", a mai spus el.

Managerul stelist este mulţumit de campania de transferuri realizată de Steaua în pauza de iarnă a sezonului. "Anul trecut, s-a încercat aducerea unor jucători, nici unul dintre ei nu a jucat. În aceeaşi situaţie am fost şi în acest an. Am adus trei jucători, trei fundaşi să spunem. Doi dintre ei joacă titulari, unul nu joacă. Eu cred că procentajul de 66 la sută este destul de mare. Eu cred că această parte trebuie să o vedem. Sunt doi titulari, Parpas şi Jelev. Dacă veneau trei jucători şi iar nu reuşeau să joace, cred că atunci era o problemă. Am reuşit lucruri mult mai bune, am avut o strategie, am mers pe mână antrenorului, el a cunoscut anumiţi jucători şi s-a dovedit că nu am greşit prea mult. Au fost jucători pe care s-au dat mai mulţi bani şi nu au jucat", a explicat el.

Basarab Panduru a comentat şi faptul că în presă a apărut zvonul conform căruia Gigi Becali a divulgat echipa de start a Stelei acţionarului dinamovist Vasile Turcu, cu două zile înainte de meciul direct dintre cele două formaţii: "Dacă el crede că aşa e bine, să-i spună altcuiva, treaba lui, nu cred că avem un motiv să ne supărăm. Eu n-aş spune echipa la nimeni, cum nu spun nimic ce se întâmplă la echipă, dar fiecare poate să spună ce crede că e mai bine pentru el".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici