Panduru: Pe Ogăraru îl sfătuiesc să facă ce crede el că e mai bine pentru el

Managerul sportiv al FC Steaua, Basarab Panduru, a transmis marţi tuturor fotbaliştilor să aleagă ce cred ei că e mai bine pentru viitorul lor, referindu-se la întrebarea formulată de George Ogăraru pe site-ul personal, adresată suporterilor stelişti, dacă să se întoarcă sau nu la Steaua.

18 afișări
Imaginea articolului Panduru: Pe Ogăraru îl sfătuiesc să facă ce crede el că e mai bine pentru el

George Ogăraru (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Pe Ogăraru îl sfătuiesc să facă ce crede el că e mai bine pentru el. Nimeni nu face un favor Stelei dacă vine la Steaua. Cine vine la Steaua, vine pentru el, oricare ar fi el. Îi sfătuiesc pe toţi să aleagă ce e mai bine pentru ei, că pentru Steaua are cine să aibă grijă", a precizat Panduru.

Basarab Panduru nu a dorit să vorbească despre anumiţi jucători pe care Steaua i-ar putea transfera, pentru că nu a existat încă niciun contact concret cu aceştia. "Nu vreau să discut despre jucătorii care pot pleca sau pot veni la Steaua deocamdată, pentru că nu e nimic concret. Nu pot să mă apuc să discut despre toţi jucătorii interesanţi din campionat. De exemplu, Dănănae e jucătorul Craiovei, e şi accidentat, cum să-mi dau eu cu părerea despre un jucător care e încă sub contract cu o altă echipă? Ar fi corect din partea mea?", i-a întrebat Panduru pe ziariştii prezenţi la conferinţa de presă.

Managerul a precizat că nu era programată revenirea fundaşului Emeghara pentru meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, dar staful stelist a fost nevoit să apeleze la serviciile lui. "Emeghara nu ar fi intrat cu Internaţional Curtea de Argeş dacă toată lumea era aptă dar am avut probleme şi a trebuit să apelăm la el. El poate nu era pregătit pentru 45 de minute, dar a fost bine până la urmă pentru toată lumea", a mai spus el.

Panduru nu exclude posibilitatea ca jucătorii Rafal Grzelak şi Krum Bibişkov să rămână la Steaua şi în returul campionatului. "Toată lumea pleacă în vacanţă după ultimul meci, deci şi Grzelak şi Bibishkov. Nu se ştie dacă ei vor pleca de la Steaua, se ştie că pleacă de câteva luni şi n-au plecat. Nu e chiar aşa uşor să pleci, să vedem ce se va întâmpla", a menţionat Panduru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici