Pantilimon ar putea avea un nou concurent la Manchester City, pe spaniolul Joel Robles

Tehnicianul Robero Mancini intenţionează să-l achiziţioneze în vară pe portarul spaniol Joel Robles de la Atletico Madrid, astfel că acesta ar putea deveni un nou concurent pentru românul Costel Pantilimon, în acest moment rezerva lui Joe Hart la Manchester City.

73 afișări
Imaginea articolului Pantilimon ar putea avea un nou concurent la Manchester City, pe spaniolul Joel Robles

Pantilimon ar putea avea un nou concurent la Manchester City, pe spaniolul Joel Robles (Imagine: Shutterstock)

Pantilimon, 25 de ani, a fost împrumutat vara trecută de Manchester City de la FC Timişoara, iar recent internaţionalul român a fost transferat definitiv, el semnând un contract până în 2016 cu gruparea engleză, informează The Daily Mail.

Sursa citată precizează că Robles, 21 de ani, ar putea fi o soluţie mai bună pentru poarta lui City, fiind considerat viitorul goalkeeper al naţionalei Spaniei.

Actual portar al naţionalei de tineret iberice are contract cu Atletico Madrid până în 2014, iar în 31 ianuarie a fost împrumutat la Rayo Vallecano.

De transferul tânărului spaniol au mai fost interesate echipele Tottenham şi Wigan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici