PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat meciul cu Olympiakos Pireu, 3-1

Victorie uriaşă pentru Răzvan Lucescu. PAOK-ul pregătit de antrenorul român a învins, duminică seară, Olympiakos Pireu în meciul disputat pe teren propriu. PAOK a câştigat cu 3-1, primele două goluri fiind reuşite în prima repriză.

209 afișări
Imaginea articolului PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat meciul cu Olympiakos Pireu, 3-1

PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a câştigat meciul cu Olympiakos Pireu, 3-1

Mai întâi, căpitanul Vieirinha a marcat cu un şut frumos de la 25 de metri, apoi Biseswar a împins în poartă o minge pasată de Akpom. Acesta din urmă, atacant împrumutat de la Arsenal, a înscris pe final după o minge pe care a recuperat-o, iar tabela a fost închisă de Podence, în minutul 88, cu golul de onoare.

Cele trei puncte acumulate pe teren propriu o plasează pe PAOK Salonic la 9 puncte peste Olympiakos în fruntea Superligii din Grecia. Ambele echipe mai au zece etape de disputat, programul fiind asemănător în ceea ce priveşte numele ”grele” pe care le mai au de întâlnit. Pentru PAOK, şansa cuceririi titlului este unică. Echipa din Salonic ar aduce, în acest caz, trofeul în vitrină după o pauză de 34 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici