PAOK închie sezonul regulat pe prima poziţie în Grecia. Răzvan Lucescu ajutat de jocul rezultatelor

  • Ultima etapă a sezonului regulat în campionatul de fotbal masculin al Greciei s-a încheiat cu PAOK, echipa condusă Răzvan Lucescu, pe prima poziţie.
  • PAOK a beneficiat de ajutorul adversarilor de la Aris, care au remizat cu fostul lider, AEK, cu un gol marcat în minutele suplimentare de joc.
584 afișări
Imaginea articolului PAOK închie sezonul regulat pe prima poziţie în Grecia. Răzvan Lucescu ajutat de jocul rezultatelor

PAOK închie sezonul regulat pe prima poziţie în Grecia. Răzvan Lucescu ajutat de jocul rezultatelor

PAOK a fost lider timp de mai multe etape în prima ligă greacă, însă a pierdut şefia clasamentului din cauza rezultatelor din etapele 22 şi 23, când a înregistrat o remiză cu principalul adversar, AEK, şi a fost învinsă acasă de Panathinaikos.

Elevii lui Răzvan Lucescu au câştigat în ultima etapă, duminică, în deplasare la Lamia, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă, de Taison (min. 71) şi Baba (min. 90+2). Toate jocurile din etapa 26 s-au disputat de la aceaşi oră.

În momentul în care se încheia meciul lui PAOK, rezultatul între Aris şi AEK era 2-3, PAOK fiind doar pe locul secund, cu 60 de puncte, cu AEK, pe prima poziţie, cu 61 de puncte.

Aris a egalat în minutul 90+7, din penalty, propulsând pe PAOK pe prima poziţie.

Pentru PAOK urmează meciul tur al dublei cu Dinamo Zagreb, în deplasare, din optimile de finală ale Europa Conference League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici