Parcursul Turului Franţei din 2012, dezvăluit din greşeală

Organizatorul Turului Franţei ASO (Amaury Sport Organisation) ar fi difuzat, luni, din greşeală, pe site-ul oficial al Marii Bucle parcursul pentru 2012, cu prologul la Liege, în Belgia, la 30 iunie, conform mai multe site-uri specializate.

261 afișări
Imaginea articolului Parcursul Turului Franţei din 2012, dezvăluit din greşeală

Parcursul Turului Franţei din 2012, dezvăluit din greşeală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pagina nu mai este accesibilă, dar jurnalistul olandezul Stephan van der Zwan a prezentat capturi de pe ecran pe www.Wielerland.nl, un site care a dezvăluit informaţia.

Turul 2012 va avea 20 de etape pe 3.479 kilometri. Vor fi cinci etape de munte, două de contratimp şi două zile de pauză.

Prezentarea oficială pentru Marea Buclă este programată la 18 octombrie, la Paris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici