Paris Saint-Germain nu scapă de COVID-19. Printre finaliştii Ligii Campionilor au fost confirmate alte trei cazuri

  • Paris Saint-Germain a anunţat trei noi cazuri de coronavirus în echipă.
  • În total sunt şase cazuri printre finaliştii Ligii Campionilor.
151 afișări
Imaginea articolului Paris Saint-Germain nu scapă de COVID-19. Printre finaliştii Ligii Campionilor au fost confirmate alte trei cazuri

Conform ANSA, Paris Saint-Germain a scris pe Twitter că ultimele testări efectuate în rândul jucătorilor PSG au scos la iveală trei noi cazuri de coronavirus.

După Di Maria, Paredes şi Neymar, unul dintre noile trei cazuri ar fi cel al brazilianului Marquinhos.

PSG riscă acum să lipsească cel puţin un meci de ligă, deoarece protocolul ligii prevede amânarea meciurilor dacă una dintre cele două echipe are patru cazuri pozitive sau mai multe în cele opt zile care preced meciul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici