Paris St. Germain la a doua înfrângere consecutivă în deplasare, după partida cu Nice

Lidera campionatului francez, PSG, a fost învinsă sâmbătă seara, în deplasare, de Nice cu scorul de 1-0. Parisienii rămân pe prima poziţie în Ligue 1, cu 62 de puncte. Nice a preluat pentru moment a doua treaptă a podiumului intermediar, după meciul ce a contat pentru etapa a 27-a.

326 afișări
Imaginea articolului Paris St. Germain la a doua înfrângere consecutivă în deplasare, după partida cu Nice

Paris St. Germain la a doua înfrângere consecutivă în deplasare, după partida cu Nice

În ciuda faptului că a avut o posesie superioară, PSG a trimis doar 2 şuturi pe spaţiul porţii adverse. În schimb, gazdele au nimerit cadrul porţii de 6 ori, ultima oară cu noroc, în minutul 88, atunci când Andy Delort a şutat din 6 metri, mingea lovind bara înainte de a se opri în plasa buturilor apărate de Navas.

A fost o partidă fără prea multe ocazii de gol, în special de partea oaspeţilor, la care Mbappe a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar care a avut în atac trioul Messi, Neymar, Di Maria, dintre cei trei doar Di Maria având o şansă reală de a marca, şutul său din minutul 9 fiind parat cu dificultate de Walter Benitez.

În urma acestui rezultat, Nice trece provizoriu pe locul secund, în Ligue 1, în timp ce PSG rămâne în frunte, cu 62 de puncte, la 12 distanţă de ocupanta locului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici