Partida FCSB - CFR Cluj a fost amânată după un caz de coronavirus la campioana României. Anunţul Ligii Profesionale de Fotbal

  • Duelul dintre FCSB şi CFR Cluj trebuia să aibă loc sâmbătă seara
  • Meciul a fost amânat după ce Alexandru Păun de la CFR a fost confirmat pozitiv cu COVID-19
  • Anunţul vine după ce Dinamo a anunţat că 10 jucători au coronavirus
504 afișări
Imaginea articolului Partida FCSB - CFR Cluj a fost amânată după un caz de coronavirus la campioana României. Anunţul Ligii Profesionale de Fotbal

Partida FCSB - CFR Cluj a fost amânată FOTO Mediafax

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj nu se va mai juca în această seară. Partida a fost amânată după ce Alexandru Păun a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta. CFR Cluj este al doilea club din Liga 1 după Dinamo care înregistrează cazuri de Covid printre jucători.
 
Cei de la Dinamo au 10 cazuri de coronavirus la echipă şi solicită ca sezonul din play-out să fie oprit. Jucătorii de la CFR Cluj se aflau la Bucureşti când au primit vestea şi le-a fost recomandat să rămână încă o săptămână în capitală, la Mogoşoaia.
 
Fotbaliştii de la CFR Cluj vor efectua o noua serie de teste duminică. În eventualitatea în care acestea vor fi negative, partida cu FCSB ar putea să fie reprogramată pentru 30 iulie. Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a confirmat că meciul nu se va disputa în această seară.
 
„Meciul dintre FC FCSB şi CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene, a anunţat LPF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici