Partida Oţelul Galaţi - Steaua se va disputa cu spectatori

Jandarmeria din Galaţi a hotărât, vineri, în urma unei inspecţii efectuate la stadionul "Oţelul", că partida dintre formaţia gălăţeană şi Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, se poate disputa cu spectatori.

20 afișări
Imaginea articolului Partida Oţelul Galaţi - Steaua se va disputa cu spectatori

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Comandantul Jandarmeriei din Galaţi, Valentin Olaru, a declarat că a primit asigurări din partea oficialilor clubului gălăţean că stadionul va îndeplini toate condiţiile pentru găzduirea unei partide din Liga I. "În urma a ceea ce am văzut la stadion, am dat acordul ca jocul de duminică să se joace cu spectatori, având promisiunea domnului Marius Stan că până în cursul acestei seri vor fi încheiate definitiv lucrările de montare a turnichetelor", a spus Olaru.

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a precizat că se bucură pentru decizia Jandarmeriei. "Având în vedere că am jucat şi eu fotbal, vă pot spune cu certitudine că fotbalul fără spectatori nu are niciun farmec. Sunt bucuros că s-a luat această decizie, mai ales că echipa avea mare nevoie de fani în partida cu Steaua", a afirmat Marius Stan.

Jandarmeria a cerut ca la stadionul "Oţelul" să se mai monteze încă 11 turnichete şi două camere video de supraveghere, pentru a-şi da acordul ca arena gălăţeană să poată găzdui meciuri din Liga I cu spectatori.

Oţelul Galaţi a disputat primul său meci pe teren propriu în acest sezon al Ligii I cu porţile închise, după ce Comisia de Competiţii a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat gruparea gălăţeană, în urma unei sesizări a conducerii clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, pentru lipsa turnichetelor la porţile de acces ale stadionului, fapt ce contravine Legii 4/2008.

Partida Oţelul Galaţi - Steaua, programată în etapa a IV-a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici