Partizan Belgrad, exclusă din Cupa UEFA

Formaţia Partizan Belgrad a fost exclusă din Cupa UEFA, în urma incidentelor pe care fanii sârbi le-au creat în turul întâi preliminar al competiţiei, informează site-ul forului european.

2 afișări
Imaginea articolului Partizan Belgrad, exclusă din Cupa UEFA

Partizan Belgrad, exclusă din Cupa UEFA

Corpul de Control şi Discplină al UEFA a luat această decizie, cu efect imediat, din cauza incidentelor pe care suporterii formaţiei belgrădene le-au provocat la meciul cu NK Zrinjski din Bosnia, din prima manşă a turului I preliminar al Cupei UEFA.

Meciul disputat pe 19 iulie, la Mostar, a fost întrerupt timp de 10 minute în prima repriză din cauza ciocnirilor dintre suporterii celor două formaţii. La finalul meciului suporterii celor două echipe s-au bătut din nou, în afara stadionului.

Douăzeci şi şapte de poliţişti şi nouă suporteri au fost răniţi în altercaţiile ce au avut loc după meciul câştigat de Partizan Belgrad, scor 6-1.

Clubul Partizan Belgrad a fost amendat şi cu suma de 50.000 de franci elveţieni, aproximativ 30.000 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici