Pârvulescu, suspendat două luni. Clubul Pandurii, amendat cu 10.000 de lei

Preşedintele executiv al grupării Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, a fost sacţionat vineri de Comisia de Disciplină a LPF cu suspendare pentru două luni şi o penalitate sportivă de 6.000 lei, iar gruparea gorjeană cu o penalitate sportivă de 10.000 lei, informează site-ul oficial al ligii.

114 afișări
Imaginea articolului Pârvulescu, suspendat două luni. Clubul Pandurii, amendat cu 10.000 de lei

Pârvulescu, suspendat două luni. Clubul Pandurii, amendat cu 10.000 de lei (Imagine: Shutterstock)

Pentru incidentele din timpul partidei Pandurii Târgu Jiu - FC Vaslui, Comisia de disciplină a LPF a decis suspendarea jucătorului Marius Constantin cu o etapă şi amendarea acestuia cu 740 de lei, pentru eliminare iar în baza articolului 53.1 maseurul echipei gazdă, Eugen Căţelu a fost suspendat pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei.

Pentru incidentele de la partida Astra Ploieşti - Concordia Chiajna, comisia a luat decizia suspendării jucătorului Constantin Budescu, de la gazde, pentru 3 jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei.

Totodată, în baza art. 65 lit. a jucătorul Alexandru Stan a fost sancţionat cu suspendare pentru 3 jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei. Antrenorul formaţiei Astra Ploieşti, Mircea Rednic a primit o suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 320 de lei.

Cluburile Gaz Metan Mediaş şi Rapid Bucureşti, au fost sancţionate în cadrul aceleiaşi şedinţe cu o penalitate sportivă de 910 lei, în baza articolului 78 lit. a din Regulamentul Disciplinar.

Pentru incidentele între oficiali la partida CS Mioveni - FC Braşov, antrenorul cu portarii al echipei gazdă, Iulian Ilie a primit o suspendare pentru 1 joc şi o penalitate sportivă de 320 lei.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici