Pas spre grupe. CFR s-a calificat în turul III al Ligii Campionilor. Urmează Young Boys Berna

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar din Liga Campionilor. Campioana României a învins-o pe Lincoln, scor 2-0, după ce şi în prima manşă câştigase cu 2-1.

223 afișări
Imaginea articolului Pas spre grupe. CFR s-a calificat în turul III al Ligii Campionilor. Urmează Young Boys Berna

Pas spre Grupe. CFR s-a calificat în turul III al Ligii Campionilor

În urma rezultatului de azi, CFR şi-a asigurat deja prezenţa în grupele Conference League, competiţie aflată la prima ediţie, iar dacă va trece şi de următorul preliminar din Liga Campionilor, echipa clujeană îşi asigură automat prezenţa în grupele Europa League, acolo unde a fost în ultimele două sezoane.
 
CFR Cluj va evolua în al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor cu Young Boys Berna, care a eliminat-o cu emoţii pe Slovan Bratislava. Elveţienii au câştigat în retur cu 3-2, după 0-0 în tur.
 
Young Boys a condus cu 3-0, dar oaspeţii au punctat de două ori şi au ratat un penalty în prima repriză. La 3-3, meciul intra în prelungiri.
 
Prima manşă cu Young Boys din turul 3 preliminar va avea loc în Gruia şi se va disputa pe 3/4 august, returul fiind programat pe 10 august, la Berna.
 
CFR s-a întâlnit în sezonul trecut de Europa League cu Young Boys. „Feroviarii” au obţinut doar 1 punct din confruntările cu elveţienii, 1-1 în România, 1-2 la Berna.

Returul a fost decisiv în privinţa calificării în „16”-imi. Era ultima etapă a grupelor, CFR avea nevoie de o victorie, a condus până în minutul 90+3, însă finalul avea să-i fie fatal formaţiei pregătite la vremea respectivă de Edi Iordănescu.
 
A încasat două goluri în prelungiri şi a terminat pe locul 3 grupa A (5p), din care au mai făcut parte AS Roma şi ŢSKA Sofia.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici