Paszkany: Este un moment magic

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, sâmbătă, după victoria cu Internaţional Curtea de Argeş, scor 2-1, succes care a adus cel de-al doilea titlu al României pentru gruparea ardeleană, că este un moment magic pentru echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

18 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Este un moment magic

Paszkany: Este un moment magic (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Este un moment magic. Sunt sigur că se bucură toţi ardelenii. Mă bucur că ultimul gol a fost marcat de Deac, parcă merita acest lucru. Mă bucur ca am adus titlul în faţa propriilor suporteri", a spus Arpad Paskany.

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a doua oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de sâmbătă, scor 2-1, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş, în etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici