Paszkany: Kapetanos va fi un câştig pentru echipă

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, şi-a exprimat satisfacţia pentru aducerea grecului Pantelis Kapetanos, despre care a spus că va fi un câştig pentru echipă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4 afișări

"Mă bucur mult că l-am adus pe Kapetanos, va fi un câştig pentru echipă. Sperăm ca până diseară să mai aducem un mijlocaş central străin, suntem în negocieri avansate. Nu ştiu dacă va mai pleca cineva, pot să spun doar că orice jucător care ne nemulţumeşte va părăsi echipa", a declarat Arpad Paszkany.

Campioana României, CFR Cluj, a anunţat, luni, pe site-ul oficial, achiziţionarea fostului atacantul al echipei Steaua, grecul Pantelis Kapetanos, care a semnat un contract pe trei sezoane şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici