Paszkany: Noul antrenor al CFR Cluj este Sergio Conceicao

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, sâmbătă seară, că noul antrenor al echipei clujene va fi portughezul Sergio Conceicao, acesta urmând să semneze un contract valabil până la finalul sezonului.

396 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Noul antrenor al CFR Cluj este Sergio Conceicao

Arpad Paszkany (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Noul antrenor este cel despre care presa a scris în ultimele zile, Sergio Conceicao. Dar nu sunt toate detaliile puse la punct, mai sunt nişte detalii financiare. Dar nu vreau să spun mai multe până nu se semnează, vorba aia, «numai ce e în mână nu e minciună». Cunoaşte foarte bine o mare parte din jucătorii noştri, a făcut şcoala de antrenor în Italia, deci are organizare defensivă. Ne-am dorit un antrenor să se muleze cât mai bine pe structura lotului nostru. Va semna până la sfârşitul sezonului, cu posibilitate de prelungire. Dacă o sa ia titlul, o să păstrăm regula. Ca un antrenor să reziste, trebuie să aibă rezultatele lui Andone. Din câte ştiu eu, este la ora actuală cel mai titrat antrenor român", a spus Paszkany la Digi Sport.

Tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat, miercuri, colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I. După rezilierea contractului lui Andone, Arpad Paszkany a declarat că are o "listă scurtă" de 12 tehnicieni, precizând că viitorul antrenor al echipei va fi în proporţie de 99 la sută din străinătate.

Sergio Conceicao, internaţional portughez în perioada 1996-2003, a preluat la 1 ianuarie conducerea tehnică a echipei Olhanense.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici