Patinatorii chinezi Qing Pang şi Jian Tong au câştigat titlul mondial la perechi - VIDEO

Sportivii chinezi Qing Pang şi Jian Tong au câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de perechi în cadrul Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Torino, obţinând astfel al doilea titlul mondial din carieră.

32 afișări
Imaginea articolului Patinatorii chinezi Qing Pang şi Jian Tong au câştigat titlul mondial la perechi - VIDEO

Patinatorii chinezi Qing Pang şi Jian Tong au câştigat titlul mondial la perechi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul chinez, vicecampion olimpic în acest an, la Vancouver, a câştigat concursul de la Torino cu un total de 211,39 de puncte, fiind urmat pe podium de germanii Aliona Savchenko/Robin Szolkowy (204,74 puncte) şi de ruşii Yuko Kavaguti/Aleksandr Smirnov (203,79 de puncte).

Pang şi Tong, care patinează împreună de 17 ani, au mai cucerit un titlu mondial în 2006, la Calgary (Canada). La JO de la Vancouver, din acest an, ei s-au clasat pe locul doi, după perechea chineză Shen Xue/Zhao Hongbo, care şi-a încheiat cariera după câştigarea medaliilor olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici