VIDEO Patricia Ţig părăseşte Roland Garros. Românca a fost eliminată de locul 2 WTA, Naomi Osaka

Românca Patricia Ţig a fost eliminată, duminică, de la Roland Garros, de nipona Naomi Osaka, locul 2 WTA, cu scorul 6-4, 7-6. Naomi va întâlni în turul doi o altă româncă.

1725 afișări
Imaginea articolului VIDEO Patricia Ţig părăseşte Roland Garros. Românca a fost eliminată de locul 2 WTA, Naomi Osaka

Patricia Ţig părăseşte Roland Garros. Românca a fost eliminată de locul 2 WTA, Naomi Osaka

Patricia Ţig, locul 63 WTA, nu a făcut un meci rău împotriva locului 2 WTA, Naomi Osaka. La capătul unui meci care a durat o oră şi 47 de minute, însă, jucătoarea niponă s-a impus cu scorul de 6-4, 7-6.

În turul al doilea, Naomi Osaka se va întâlni cu Ana Bogdan, locul 102 WTA.

Naomi Osaka este cap de serie numărul 2 la Roland Garros. Ea a câştigat, până acum, patru titluri de Grand Slam.

VIDEO Rezumatul meciului pus la dispoziţia Mediafax de către Eurosport

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici