Patronul lui Dinamo, cuvinte grele la adresa lui Mircea Lucescu: Mi-e teamă că devine penibil

Ionuţ Negoiţă a avut cuvinte grele, duminică, la adresa lui Mircea Lucescu, după ce acesta a spus că nu crede că şeicii vor investi la clubul Dinamo Bucureşti.

3056 afișări
Imaginea articolului Patronul lui Dinamo, cuvinte grele la adresa lui Mircea Lucescu: Mi-e teamă că devine penibil

Patronul lui Dinamo, cuvinte grele la adresa lui Mircea Lucescu: Mi-e teamă că devine penibil

”Înainte să fac anunţul că vând Dinamo pe un leu, l-am sunat pe Lucescu şi am încercat să discut cu dânsul. Că poate are idei, să găsim o soluţie pentru viitorul clubului. Un sfat, ceva. Ciudat e că nu mi-a mai răspuns la telefon! Eu înţeleg că toată lumea vrea să-şi ţină banii în buzunar, iar în fotbal sunt doar persoanele care vor să primească, nu şi să dea ceva înapoi. Nu ştiu dacă dânsul a făcut ceva pentru Dinamo, la rivale se tot duce, par ciudate prezenţele dânsului acolo! Şi-a făcut abonament la cele două entităţi ale suporterilor dinamovişti, socios, să dea 3 lei, 5 lei, ceva?! Mă aşteptam ca dânsul să fie printre primii în acele organizaţii, nu să se înscrie în corul mincinoştilor care dezinformează”, a declarat Negoiţă, pentru Gazeta Sporturilor.

”Dacă nu face mare lucru pentru Dinamo, să nu se facă de râs, că are o vârstă respectabilă. Să vorbească mai puţin, să nu mai dezinformeze, că e plin fotbalul românesc de dezinformatori. Mi-e teamă că devine penibil, aşa că măcar să se abţină. Dacă vrea să facă ceva concret pentru Dinamo, atunci să facă ceva palpabil! Cei care nu fac nimic pentru Dinamo măcar să tacă”, a mai spus Negoiţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici