Patru indisponibili la Poli Iaşi pentru meciul cu Ceahlăul

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat că pentru partida de duminică, de pe teren propriu, cu formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, nu poate conta pe serviciile a patru jucători.

10 afișări
Imaginea articolului Patru indisponibili la Poli Iaşi pentru meciul cu Ceahlăul

Patru indisponibili la Poli Iaşi pentru meciul cu Ceahlăul

"În partida de la Buzău, l-am forţat pe Naidin, care nu era complet refăcut şi acum ruptura musculară a recidivat. În mod normal, recuperarea sa ar trebui să dureze ceva timp, însă noi sperăm să revină cât mai repede. Tocmai de aceea l-am trimis la o clinică de recuperare de la Belgrad, la care a mai apelat şi în trecut. Nici Bogdan Straton şi Alexandru Leucuţa, care au accidentări mai vechi nu intră în calcule pentru partida cu Ceahlăul. Şi Adrian Ilie rămâne incert, recuperarea lui mai necesitând o perioadă de inactivitate", a afirmat Ionuţ Popa.

Tehnicianul ieşenilor a mai spus că speră ca portarul Cristian Brăneţ să-şi revină şi să poată juca duminică. "Celălalt jucător care a forţat să joace la Buzău, portarul Cristian Brăneţ, a resimţit şi el dureri după acel joc şi a primit o perioadă de repaus de trei zile. Sper ca până la meciul de duminică să-şi revină. Un alt jucător care ar putea reveni este Paul Tincu, el reintrând din această săptămână la antrenamente", a explicat Popa.

Meciul Poli Iaşi - Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XXII-a a Ligii I, este programat duminică, de la ora 14.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici