Patru medalii pentru gimnaştii români la Glasgow Grand Prix

Sportivii din România au obţinut, sâmbătă, două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la concursul de gimnastică Glasgow Grand Prix, etapă de Cupa Mondială la care au fost reprezentate 30 de ţări.

1 afișare
Imaginea articolului Patru medalii pentru gimnaştii români la Glasgow Grand Prix

Patru medalii pentru România la Glasgow Grand Prix

Steliana Nistor s-a clasat pe primul loc la paralele, cu nota 15.200, poziţia a doua fiind ocupată de gimnasta ucraineană Daria Zgoba, iar a treia clasându-se Krystina Palesova, din Cehia, informează site-ul british-gymnastics.org.

La masculin, în proba de cal cu mânere, Daniel Popescu a fost notat cu 15.600 şi a obţinut medalia de aur. Următoarele poziţii pe podium au fost ocupate de britanicul Louis Smith şi slovenul Saso Bertoncelj. În această finală a concurat şi Cosmin Popescu, clasat pe locul 7, cu nota 14.950.

Daniel Popescu a câştigat şi medalia de argint în proba de sărituri, cu 15.937. Prima poziţie a fost ocupată de chinezul Du Wei, iar a treia de grecul Kosmidis Eleftherios.

Daniela Druncea şi Steliana Nistor s-au clasat pe locul trei la sol (13.625), probă câştigată de britanica Beth Tweedle, urmată de sportiva cehă Nicole Pechancova.

Steliana Nistor a concurat şi în finala de bârnă, unde s-a clasat pe locul 5, cu 14.875.

În proba de inele, Robert Stănescu a ocupat locul opt, ultimul, cu un punctaj de 14.600.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici