Video Patru suporteri amendaţi şi 40 legitimaţi, după incidentele de la meciul Poli Iaşi-FC Botoşani

Patru suporteri au fost amendaţi şi le-a fost interzis accesul la competiţii sportive timp de un an, în urma incidentelor care au avut loc luni seara pe stadionul din Botoşani, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei. Alţi 40 de suporteri au fost legitimaţi.

184 afișări

Incidentul dintre cele două galerii a avut loc în jurul minutului 30 al partidei dintre Poli Iaşi şi FC Botoşani. În urma unui conflict verbal, mai mulţi suporteri ai echipei Poli Iaşi au sărit gardul în zona galeriei adverse.

„Galeria echipei de fotbal CSM Politehnica Iasi a fost evacuată de pe stadion, în minutul 30 al meciului dintre CSM Politehnica Iaşi şi FC Botosani. Responsabilul de ordine şi siguranţă publică al echipei gazdă a solicitat jandarmilor evacuarea propriilor suporteri, după ce aceştia au forţat cordonul de stewarzi, au escaladat gardul despărţitor şi au intrat în zona rezervată publicului din tribuna a-II-a, cu intenţia de a se bate", au anunţat reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, patru suporteri au fost amendaţi cu 500 de lei şi le-a fost interzis accesul la competiţii sportive timp de un an. „Au fost întocmite actele de sesizare pentru o infracţiune de lovire şi alte violenţe", au mai transmis reprezentanţii Grupării Mobile de la Bacău.

Alţi 40 de suporteri au fost legitimaţi, urmând ca după analizarea filmărilor să le fie stabilită vinovăţia acestora şi sancţiunea prevăzută de lege.

„Menţionăm că în timpul intervenţiei nu au fost folosite mijloacele tehnice din dotare", susţin reprezentanţii Grupării din Bacău.

Poli Iaşi a fost gazdă luni seară pe stadionul din Botoşani, în partida cu FC Botoşani, în etapa a treisprezecea din campionat. Poli Iaşi nu poate juca pe stadionul propriu din cauza lucrărilor de reabilitare ce au loc pe stadionul „Emil Alexandrescu” din dealul Copo lui, astfel că joacă pe stadionul din Botoşani. Partida Poli Iaşi-FC Botoşani s-a terminat cu scorul 0-3.

Foto: Captură

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici