Patzaichin, numit preşedinte de onoare al CS Dinamo

Multiplul campion olimpic şi mondial la kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, a fost numit, joi, de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, în funcţia de preşedinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo.

98 afișări
Imaginea articolului Patzaichin, numit preşedinte de onoare al CS Dinamo

Patzaichin, numit preşedinte de onoare al CS Dinamo (Imagine: Viktor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Prezent la inaugurarea muzeului CS Dinamo, Ivan Patzaichin a declarat că se va implica în viaţa clubului căruia îi datorează rezultatele obţinute în întreaga carieră. "Am promis că nu voi fi un simplu spectator, ci mă voi implica. Dinamo are nevoie de imagine pentru a reveni ce a fost de-a lungul întregii sale istorii", a spus Patzaichin, care a primit şi Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Referitor la alegerile pentru preşedinţia COSR din 29 mai, Ivan Patzaichin este convins că forul olimpic va rămâne pe mâini bune indiferent care dintre cei trei candidaţi va câştiga. "Nu ştiu dacă va fi o luptă încinsă, dar cei care vor vota vor face alegerea cea mai bună. Eu sunt convins că COSR va rămâne pe mâini bune. Nu ştiu cine este favorit şi nici nu mă interesează. Vom vedea la faţa locului unde vom vota cu cel mai bun", a spus Patzaichin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici