Paul Papp a fost operat şi va fi indisponibil o lună

Fundaşul Paul Papp a fost operat, marţi, în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar "Carol Davila", a anunţat clubul Steaua pe site-ul oficial.

121 afișări
Imaginea articolului Paul Papp a fost operat şi va fi indisponibil o lună

Paul Papp (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Intervenţia a fost realizată de către Dr. Catalin Dumitru şi medicul clubului, Dr. Flavian Arămitu, şi a constat în reducerea fracturii prin osteosinteza cu două mini-plăci şi şuruburi.

"Operaţia a fost un succes, iar perioada de recuperare a jucătorului va fi de aproximativ o lună de zile", a notat FC Steaua.

Jucătorul a postat o fotografie pe contul de Facebook, în care apare cu capul bandajat şi în care spune că arată "destul de bine". "Bună dimineaţa! După cum ştiţi, operaţia a fost un succes, arăt destul de bine şi sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei!", a scris Papp.

Fundaşul Paul Papp s-a accidentat la meciul Stelei cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, din etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici