Paula Radcliffe, însărcinată în cinci luni, aleargă zilnic 22,5 kilometri

Maratonista Paula Radcliffe, în vârstă de 36 de ani, a declarat că aleargă zilnic 14 mile (22,5 kilometri), deşi este însărcinată în cinci luni, urmând să nască în septembrie, informează cotidianul The Sun.

22 afișări
Imaginea articolului Paula Radcliffe, însărcinată în cinci luni, aleargă zilnic 22,5 kilometri

Paula Radcliffe, însărcinată în cinci luni, aleargă zilnic 22,5 kilometri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paula Radcliffe mai are un copil, Isla, în vârstă de trei ani. La naşterea fetiţei, travaliul a durat 26 de ore.

"Lumea spune că a doua oară ar putea fi mai uşor, dar eu am pelvisul la fel de îngust ca prima oară, astfel că am emoţii. Când alerg, sunt obişnuită ca corpul meu să îmi răspundă, dar atunci când am născut-o pe Isla cu siguranţă a fost împotriva mea. Până la acest nivel al sarcinii am putut să îmi menţin nivelul de pregătire. Am alergat aproximativ şapte mile (11,26 kilometri) în 45 de minute, pe bandă, de două ori pe zi. M-am îngrăşat şase kilograme şi mă simt minunat, dar folosesc constant un monitor cardiac pentru a nu avea probleme", a spus Radcliffe.

Atleta a precizat că aleargă cu mai multă uşurinţă acum, decât o făcea atunci când era însărcinată cu Isla. "Însă ştiu că adevăratul test va fi naşterea", a adăugat ea.

Paula Radcliffe a menţionat că Isla a început acum să înţeleagă că meseria mamei sale este să alerge: "A ajuns la vârsta la care vrea să alerge alături de mine. Stă lângă mine, când sunt pe bandă, şi strigă: «Pe locuri, fiţi gata, start!»".

Radcliffe locuieşte în Monaco, unde va da naştere celui de-al doilea copil al său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici