Paula Ungureanu a semnat un nou contract cu Oltchim

Portarul Paula Ungureanu a semnat un nou conctract cu campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, la revenirea din concediul de maternitate.

205 afișări
Imaginea articolului Paula Ungureanu a semnat un nou contract cu Oltchim

Paula Ungureanu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În 15 ianuarie 2012, Paula aducea pe lume un băieţel, Paul Ioan, astfel că a fost nevoită să stea departe de terenul de handbal. Handbalista revine în poarta Oltchimului, cu un nou contract, semnat marţi şi anunţat oficial, valabil un sezon şi posibilitatea de prelungire pe încă unul.

"Mi-a lipsit perioada competiţională în această pauză, pur şi simplu mi-a fost dor de handbal, de aceea abia aştept să revin pe teren. Ambiţia cu care voi reveni va demonstra că nu mi-au fost afectate absolut deloc condiţia fizică şi tactica de apărare. Cred că prin revenire voi aduce un plus echipei în dorinţa aceasta şi a clubului, de a rejuca finala Ligii Campionilor şi, de ce nu, de a o şi câştiga", a declarat Paula Ungureanu marţi, imediat după semnarea contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici