Paulo Sergio: Am făcut un meci mare, jucătorii merită toate felicitările

Antrenorul Paulo Sergio a declarat, marţi seară, că echipa CFR Cluj merită toate felicitările pentru victoria din partida cu Sporting Braga, scor 3-1, în etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

216 afișări
Imaginea articolului Paulo Sergio: Am făcut un meci mare, jucătorii merită toate felicitările

Paulo Sergio (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Jucătorii mei au făcut un meci mare, toate felicitările pentru ei. Rezultatele în competiţia internă nu au fost foarte bune, dar astăzi echipa merită nota zece, a muncit foarte bine. Mă bucur că Rui Pedro a marcat de trei ori, dar nu-mi place să vorbesc despre un anumit jucător. A fost o strategie să-l folosesc pe Bastos în locul lui Kapetanos şi a mers. Acum avem timp să ne gândim la Manchester, dar mă gândesc mai întâi la partida cu U Cluj. În fotbal orice este posibil", a declarat la TVR 1 Paulo Segio, care a precizat că se simte foarte bine la Cluj.

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Rui Pedro, a declarat că a visat să marcheze trei goluri într-un meci de Liga Campionilor, dar nu şi-a imaginat că poate face acest lucru.

"Sunt foarte fericit că am marcat de trei ori, am făcut jocul vieţii mele. Atât Sougou, cât şi Bastos au fost foarte importanţi, dar trebuie să remarcăm toţi jucătorii. Dedic golurile fetiţei mele. Ştim că va fi greu să marcăm la Manchester United, dar dacă tot am ajuns aici, mergem să ne încercăm şansa. Am visat să marchez trei goluri, dar nu mi-am imaginat că pot face asta", a declarat Rui Pedro.

Pe de altă parte, preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că formaţia campioană a României va merge la Manchester, în ultima etapă, să câştige punct sau puncte.

"Din păcate, Manchester a pierdut la Istanbul, dar important este că noi am câştigat. Am spart acel blestem din primele două participări în Liga Campionilor când am făcut de fiecare dată patru puncte. Mergem cu încredere să luăm punct sau puncte cu Manchester, mai ales că vor juca, probabil, tot cu echipa a doua. Braga îşi va apăra corect şansele în ultima etapă şi pentru Galatasaray va fi greu", a spus Mureşan.

Oficianul clujean consideră că această victorie este cel mai frumos cadou primit de patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, care luni şi-a sărbătorit ziua de naştere: "Am crezut în Paulo Sergio, el era prima variantă şi când l-am adus pe Jorge Costa. M-am bucurat pentru Rui Pedro, toată echipa merită felicitări. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să il facem patronului Arpad Pasdzkany".

Mureşan crede că dacă la meciul cu Galatasaray, pierdut pe teren propriu, jucătorii ar fi fost pregătiţi fizic aşa cum au fost în această seară, CFR Cluj ar fi evitat acel eşec: "La meciul cu Galatasaray echipa a fost obosită. Dacă jucătorii erau pregătiţi aşa cum au fost astăzi nu pierdeam cu Galatasaray. Şapte puncte sunt multe în Liga Campionilor şi cred că vom lua cel puţin un punct pe Old Trafford".

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat pentru prima oară în istorie în primăvara europeană, în urma victoriei, scor 3-1 (3-1), din meciul cu echipa portugheză Sporting Braga, contând pentru etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici