Păun, despre întâlnirea cu Mutu: "Îi purtam tricoul când ieşeam prin oraş"

Alexandru Păun (20 de ani), fotbalistul celor de la CFR Cluj, este încântat de faptul că urmează să-şi întâlnească unul dintre idolii copilăriei, pe Adrian Mutu, în meciul pe care echipa sa îl va disputa împotriva celor de la ASA Tg. Mureş, duminică, 21 februarie, de la ora 20:30

250 afișări
Imaginea articolului Păun, despre întâlnirea cu Mutu: "Îi purtam tricoul când ieşeam prin oraş"

Păun, despre întâlnirea cu Mutu: "Îi purtam tricoul când ieşeam prin oraş" (Imagine: Sebastian Tataru/ Arhiva Mediafax Foto)

Revenirea lui Adrian Mutu în Liga I oferă momente unice pentru tinerii jucători ai rivalelor din campionat. Momente la care nici nu visau şi în care vor avea şansa să se dueleze cu cel care le-a fost idol.

“Îmi amintesc că primul tricou al naţionalei pe care l-am avut a fost cel al lui Mutu. Fratele meu mi l-a adus de la mare. Aveam 14 ani şi eram foarte mândru să port acel tricou. Îl purtam şi când ieşeam în oraş, nu doar când jucam fotbal. Mi-aş dori din suflet să joc alături de el în naţională”, îşi aminteşte jucătorul, convocat în premieră la prima reprezentativă, în turneul din Antalya.

Duminică va avea şansa să plece acasă chiar cu tricoul purtat de Mutu şi nu cu o replică a acestuia. “Chiar mă gândesc să-i cer tricoul. O să văd cum va decurge şi jocul”, a spus Păun.

Jucătorul CFR-ului spune că a râs şi a plâns la meciurile lui Mutu de la naţională. Imaginea meciului cu Italia, de la Euro 2008 e încă proaspătăt în memoria sa. Atunci, Mutu a marcat, dar a ratat şi un penalty.

”La meciul cu Italia m-a făcut fericit. Am urlat cât am putut de tare la golul său şi am făcut la fel, la penalty-ul ratat, de supărare. Cel mai mult l-am apreciat pentru evoluţiile de la Fiorentina. Mi-a plăcut însă şi în perioada de debut la Chelsea”, a povestit Păun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici