Pavel a urcat 23 de locuri în clasamentul ATP

Tenismanul Andrei Pavel, finalist în week-end-ul trecut la turneul de la Umag, a urcat 23 de poziţii în clasamentul Indesit ATP 2007 Race, în care ocupă locul 70, cu 55 de puncte, informează atptennis.com.

1 afișare
Imaginea articolului Pavel a urcat 23 de locuri în clasamentul ATP

Pavel a urcat 23 de locuri în clasamentul ATP

Pavel a pierdut finala de la Umag, cu scorul de 4-6, 2-6, în faţa spaniolului Calos Moya.

Victor Hănescu a înregistrat tot o urcare, de 14 locuri, şi se află pe poziţia 150, cu 11 puncte. Hănescu a acces până în turul doi la Umag, unde a fost eliminat de argentinianul Carlos Berlocq.

În clasamentul Indesit ATP Entry, Pavel a urcat 29 de poziţii şi ocupă în prezent locul 103, cu 414 puncte. Victor Crivoi se află pe poziţia 209, cu 191 de puncte, după o coborâre de două locuri. Hănescu a urcat 20 de locuri, aflându-se acum pe poziţia 237, cu 164 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici