Pe 550 km distanţă: Atletul Alex Corneschi aleargă între Los Angeles şi Las Vegas | FOTO

Atletul Alex Corneschi, căpitan al comunităţii adidas Runners Bucharest, aleargă sâmbătă, 30 martie, între Los Angeles şi Las Vegas. Cursa e întinsă pe o distanţă de 550 km

421 afișări
Imaginea articolului Pe 550 km distanţă: Atletul Alex Corneschi aleargă între Los Angeles şi Las Vegas | FOTO

Pe 550 km distanţă: Atletul Alex Corneschi aleargă între Los Angeles şi Las Vegas | FOTO (Imagine: Facebook Corneschi Alexandru)

Atlet în lotul României care ţinteşte Jocurile Olimpice din 2020, Alex Corneschi este primul român care participă în cadrul The Speed Project, cursă care se va desfăşura între Los Angeles şi Las Vegas. Şase alergători ai comunităţii globale adidas Runners vor încerca să depăşească recordul şi să străbată 550 km în mai puţin de 35h 49 de minute. Cursa va fi difuzată live azi, pe canalul Instagram adidas Runners. Pe Alex îl puteţi urmări şi încuraja de la distanţă, sâmbătă, 30 martie, între orele 13:00 – 17:00.

"Voi face parte din echipa Adidas Runners de 6 alergători care va parcurge, în total, 550 de kilometri, iar traseul este din Los Angeles până în Las Vegas. Eu sunt singurul român care participă şi mă bucur de această oportunitate alături de alţi cinci colegi din alte ţări. Sunt foarte entuziasmat", spunea sportivul din Botoşani, pentru Libertatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici