Pe cine a ales antrenor Beşiktaş, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o

  • Clubul Beşiktaş Istanbul l-a desemnat antrenor pe un fost selecţioner al Portugaliei, Fernando Santos.
  • Lusitanul a mai trecut pe la echipe de club precum Porto, Sporting şi Benfica Lisabona.
  • Gruparea „vulturilor”, care şi-a trimis zilele trecute emisari la Bucureşti, l-a dorit pe Mircea Lucescu, dat tehnicianul român n-a vrut să ia echipa în plin sezon.
155 afișări
Imaginea articolului Pe cine a ales antrenor Beşiktaş, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o

Pe cine a ales antrenor Beşiktaş, după ce Mircea Lucescu a refuzat-o

Beşiktaş l-a numit pe un fost selecţioner al Portugaliei, Fernando Santos, în funcţia de antrenor, a anunţat duminică seara clubul turc din Super Lig, relatează Reuters.

Portughezul, în vârstă de 69 de ani, a condus ultima dată naţionala Poloniei, dar a fost demis din cauza prestaţiei din calificările pentru Euro 2024.

Anterior, Santos a condus naţionala Portugaliei, încheindu-şi mandatul după ce a pierdut în faţa Marocului în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

Santos, care în ceea ce priveşte echipele de club a mai trecut pe la Porto, Sporting şi Benfica, îl va înlocui pe Riza Calimbay la Beşiktaş.

Beşiktaş se află pe locul şase în campionat, cu 29 de puncte în 18 meciuri, iar marţi va primi vizita echipei Rizespor, aflată pe locul cinci.

Gruparea „vulturilor” şi-a trimis emisari în Capitală, în dorinţa de a-l convinge pe Mircea Lucescu să preia imediat echipa.

„Il Luce”, uoltima oară la Dinamo Kiev, a declinat propunerea motivând că vrea să-şi fac propriul lot şi să înceapă treaba abia de la vară, după terminarea actualei stagiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici