Pe cine va întâlni Simona Halep în primul tur de la US Open

Tragerea la sorţi pentru tabloul principal de la US Open a avut loc joi, iar Simona Halep şi-a aflat prima adversară. În turul 1, românca va evolua împotriva unei sportive venite din calificări.

2309 afișări
Imaginea articolului Pe cine va întâlni Simona Halep în primul tur de la US Open

Simona Halep va întâlni o jucătoare venită din calificări, în primul tur de la US Open

În urma tabloului stabilit, Simona Halep (4 WTA) se poate duela în turul al treilea cu compatrioata Sorana Cîrstea. De asemenea, în optimi, constănţeanca o poate înfrunta pe Bianca Andreescu, canadiana de origine română ajunsă pe locul 14 WTA.

Pe tabloul principal feminin de la US Open şi-au asigurată prezenţa alte trei jucătoare din România. Sorana Cîrstea (106 WTA) o va întâlni în primul tur pe Katerina Siniakova (38 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (136 WTA) va avea parte de un debut împotriva sportivei din Germania, Andrea Petkovic (89 WTA). De asemenea, Monica Niculescu (105 WTA) se va duela în primul tur cu Dayana Yastremska (33 WTA).

TITLURILE ZILEI

În calificări, alte două românce au rămas în cursa pentru tabloul principal - Ana Bogdan şi Gabriela Ruse.

Turneul de la US Open se dispută în perioada 26 august-8 septembrie.

Taguri:
simona halep,
us open,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici