Pe urmele lui Steffi Graf. Angelique Kerber a triumfat la Wimbledon după ce a învins-o pe Serena Williams, în finală

Angelique Kerber, în vârstă de 30 ani, a câştigat, sâmbătă, finala turneului de la Wimbledon, scor 6-3, 6-3, în faţa Serenei Williams.

2337 afișări
Imaginea articolului Pe urmele lui Steffi Graf. Angelique Kerber a triumfat la Wimbledon după ce a învins-o pe Serena Williams, în finală

Pe urmele lui Steffi Graf. Angelique Kerber a triumfat la Wimbledon după ce a învins-o pe Serena Williams în finală

Jucătoarea din Germania câştigă a treia coroană a carierei în turneele de Mare Şlem, după Australian Open 2016 şi US Open 2016.

"A fost un turneu incredibil pentru mine. Sunt extrem de fericită că am ajuns atât de departe. Sunt dezamăgită, dar nici nu pot fi prea dezamăgită, pentru că acesta este doar începutul. Sunt doar eu. Am încercat azi, dar Angie a jucat incredibil, fantastic. Voi reveni. Mă bucur mult pentru ea, este o persoană incredibilă şi o prietenă foarte bună. Sper să se bucure pentru că este primul trofeu aici. Vă iubesc atât de mult", a declarat Serena Williams, după ce a pierdut finala.

"Nu îmi vine să cred. Este încă un vis împlinit. Vreau să o felicit pe Serena, ştiu că revine, este incredibil ce face, o inspiraţie. Trebuie să mulţumesc celor din echipa mea, pentru că fără ei nu aş fi aici", a spus şi Kerber, campioană la turneul de la Wimbledon.

Steffi Graf era ultima reprezentantă a Germaniei care a triumfat la Wimbledon, în 1996.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici