Pe urmele tatălui. Adrian Mutu se antrenează alături de băieţelul lui în vârstă de 3 ani: "Îi arăt ce înseamnă fotbalul"

  • Adrian Mutu a postat pe site-urile de socializare poze şi un clip video cu primul antrenament al băieţelului lui Tiago
  • Mutu are 4 copii, doi băieţi şi două fete
  • Adrian Mutu a fost numit antrenorul echipei naţionale de tineret a României în ianuarie 2020
412 afișări
Imaginea articolului Pe urmele tatălui. Adrian Mutu se antrenează alături de băieţelul lui în vârstă de 3 ani: "Îi arăt ce înseamnă fotbalul"

Pe urmele tatălui. Adrian Mutu se antrenează alături de băieţelul lui în vârstă de 3 ani: "Îi arăt ce înseamnă fotbalul" - DE PUBLICAT/VIDEO

Tiago Mutu a efectuat primul antrenament la vârsta de 3 ani. Adrian Mutu şi-a înscris băieţelul la Academia Juventus şi a postat pe site-urile de socializare primele imagini cu micuţul Tiago cu mingea la picior. Mutu a scris un mesaj emoţionat pe Instagram: "Aşa cum tatăl meu a procedat cu mine acum 38 de ani şi eu, ieri, i-am pus lui Tiago ghetele de fotbal în picioare la 3 ani, pentru prima dată".

Mutu, care a fost numit în funcţia de selecţioner al României U21 în ianuarie 2020, mai are două fetiţe şi un băiat. Mario, cel mai mare dintre copii, are 17 ani şi nu a fost atras de fotbal. Locuieşte în Italia cu prima soţie a lui Mutu, Alexandra Dinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤣îi învăţ pe Tiago cum se joaca fotbal😅

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Jun 9, 2020 at 11:17pm PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici