Pelé a fost spitalizat din nou. Medicii spun că situaţia este îngrijorătoare

  • Pelé a fost spitalizat din nou la Sao Paulo.
  • Medicii su spus că situaţia acestuia este „îngrijorătoare”.
  • Fostul fotbalist a apărut la spital însoţit de soţie, în stare de confuzie, cu tumefacţie generalizată şi insuficienţă cardiacă decompensată.
1577 afișări
Imaginea articolului Pelé a fost spitalizat din nou. Medicii spun că situaţia este îngrijorătoare

Potrivit unor informaţii difuzate iniţial de Espn şi confirmate de Globo, de data aceasta, spitalizarea sa nu a fost planificată. Fostul fotbalist a fost dus la spital de soţia sa, Márcia Aoki, şi de o îngrijitoare, după ce a prezentat umflături pe unele părţi ale corpului.

Pelé este supus unei serii de analize pentru o evaluare mai amănunţită a stării sale.

La sosirea la spital, personalul medical care s-a ocupat de Pelé a confirmat edemul generalizat şi, de asemenea, "insuficienţa cardiacă decompensată".

În plus, chimioterapia administrată în ultimele luni nu a dat niciun răspuns la tumorile din diferite organe ale regelui fotbalului.

Imediat ce a intrat la spital, Pelé, descris ca fiind foarte agitat, a fost diagnosticat şi cu confuzie mentală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici