Pele este gata să părăsească spitalul după operaţia la colon

Legenda fotbalului brazilian Pele este pe cale să părăsească spitalul după ce s-a recuperat în urma unei operaţii de îndepărtare a unei tumori din colon, a declarat miercuri fiica sa, Kely, citată de Reuters.

170 afișări
Imaginea articolului Pele este gata să părăsească spitalul după operaţia la colon

Pele este gata să părăsească spitalul după operaţia la colon

Ea nu a precizat exact când va părăsi tatăl ei spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, dar ziarul Estado de Sao Paulo a scris că externarea va avea loc joi.

"Acum că este mai puternic şi părăseşte spitalul pentru a continua să se recupereze şi să se trateze acasă, mă întorc acasă", a declarat pe Instagram fiica lui Pele, stabilită în SUA.

Kely a folosit reţelele de socializare pentru a posta actualizări despre starea tatălui ei, în timpul şederii sale de aproape o lună în spital, popularizând inclusiv videoclipuri cu procedurile sale de recuperare.

Fostul jucător al echipei Santos, al Braziliei şi al echipei New York Cosmos, în vârstă de 80 de ani, Pele a fost operat pe 4 septembrie, după ce au fost descoperite anomalii în timpul unui control medical de rutină.

Pele, singurul om care a câştigat trei medalii de câştigător al Cupei Mondiale ca jucător, va împlini 81 de ani pe 23 octombrie.

El a avut o serie de probleme de sănătate în ultimul deceniu, în special la şold, şi nu poate merge fără ajutor.

Apariţiile sale publice erau deja reduse înainte de pandemia COVID-19 şi de atunci a avut puţine ieşiri în afara casei sale, de lângă Santos.

Fiul său, Edinho, a declarat anul trecut că tatăl său era deprimat, lucru pe care Pele l-a negat ulterior.

Legenda fotbalului mondial părea vesel în videoclipurile postate de Kely şi de sora sa Flavia, cântând, jucând cărţi şi zâmbind pentru camerele de luat vederi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici