Pele, la 75 de ani: Încă nu am văzut pe cineva la fel de bun cum eram eu în 1970

Fostul internaţional brazilian Pele, care a împlinit vineri 75 de ani, a declarat că nu a mai văzut un fotbalist la fel de bun cum era el în 1970, când a câştigat pentru a treia oară Cupa Mondială, informează marca.com.

580 afișări
Imaginea articolului Pele, la 75 de ani: Încă nu am văzut pe cineva la fel de bun cum eram eu în 1970

Pele, la 75 de ani: Încă nu am văzut pe cineva la fel de bun cum eram eu în 1970

"Vă rog să îmi iertaţi lipsa de modestie, dar nu am văzut un jucător la fel de bun cum era Pele în 1970", a spus brazilianul.

Pele a menţionat însă că în prezent cei mai buni fotbalişti sunt argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona şi portughezul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. "Messi este un exemplu de constanţă şi perseverenţă. Nu i-a fost uşor când era mic. Ronaldo este un marcator extraordinar, nu se opreşte niciodată. Admir acest lucru la el", a adăugat fostul internaţional. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici