Pele: Robinho, Adriano şi Ronaldo, ce mari deziluzii!

Fostul mare fotbalist brazilian Edison Arantes do Nascimento "Pele" a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei Folha, că este foarte dezamăgit de comportamentul compatrioţilor săi Robinho, Adriano şi Ronaldo în viaţa extrasportivă.

41 afișări
Imaginea articolului Pele: Robinho, Adriano şi Ronaldo, ce mari deziluzii!

Pele: Robinho, Adriano şi Ronaldo, ce mari deziluzii!

"Robinho, Adriano şi Ronaldo, ce mari deziluzii! Am făcut atâtea pentru a deschide porţile unei noi generaţii de fotbalişti brazilieni. Dar cei trei, prin comportamentul lor, şi le-au închis singuri", a declarat fostul campion mondial, acum în vârstă de 68 de ani.

Declaraţia lui Pele vine după ce Robinho (jucător la Manchester City) a fost acuzat de agresiune sexuală gravă, petrecută într-o discotecă din Anglia. "Robinho este un jucător de cea mai înaltă clasă. Aceste fapte din viaţa extrasportivă nu fac bine fotbalului şi nici ţării noastre. Noi, foştii fotbalişti, am făcut atâtea pentru acest sport. Este cu adevărat trist să vedem, în zilele noastre, cum un jucător reprezentativ, care ar putea fi un exemplu, nu devine un model pentru fotbal şi pentru ţara sa. Mai demult, îi dădeam sfaturi lui Robinho şi mă asculta. Acum, este matur, e mai greu să discuţi cu el", a spus Pele.

Robinho a fost crescut la Santos, clubul care l-a consacrat şi pe marele Pele.

Citeşte şi:

Robinho a fost reţinut de poliţie pentru agresiune sexuală

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici