Penescu a refuzat vânzarea grupării FC Argeş pentru un milion de euro

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a refuzat propunerea venită din partea unui om de afaceri care i-a oferit suma de un milion de euro pentru a achiziţiona gruparea piteşteană, potrivit unor surse din cadrul divizionarei secunde.

37 afișări
Imaginea articolului Penescu a refuzat vânzarea grupării FC Argeş pentru un milion de euro

Penescu a refuzat vânzarea grupării FC Argeş pentru un milion de euro (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Investitorul fusese găsit de primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, care a decis că nu se va mai implica în niciun fel la FC Argeş, după refuzul lui Penescu.

Antrenorul formaţiei piteştene, Mihai Zamfir, este tentat să renunţe şi el la funcţie, nemulţumit de situaţia financiară a clubului şi de faptul că are un lot cu jucători fără valoare şi foarte tineri. La 12 iulie, fostul atacant Jean Vlădoiu demisionase din aceleaşi motive de la conducerea tehnică a divizionarei secunde, după aproximativ două săptămâni de la instalarea în funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici