Penescu: Cupa nu este obiectivul nostru

Patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, marţi, că echipa piteşteană va evolua cu rezervele în partida cu Internaţional Curtea de Argeş din şaisprezecimile de finală, deoarece Cupa României Timişoreana nu este un obiectiv pentru gruparea piteşteană.

17 afișări
Imaginea articolului Penescu: Cupa nu este obiectivul nostru

Penescu: Cupa nu este obiectivul nostru (Imagine: Mediafax Foto)

"Cupa nu este obiectivul nostru. Vom juca meciul cu echipa prietenului Benone Lazăr, cu majoritatea jucătorilor care au evoluat mai puţin în cele zece etape de campionat. Este o şansă în plus ca Interul să meargă mai departe şi să mai joace cu o echipă din prima Ligă. Numai să poată să ne bată...", a spus Penescu.

De asemenea, preşedintele clubului Internaţional Curtea de Argeş, Horaţiu Stănescu, a declarat că este posibil ca şi antrenorul Ştefan Stoica să odihnească unii dintre titulari la meciul cu FC Argeş. "Sigur că ne dorim să mergem mai departe în Cupa României, dar nu va fi niciun capăt de ţară dacă nu vom reuşi. Cred că antrenorul Ştefan Stoica va odihni mai mulţi jucători care au dus greul în campionat, deoarece sâmbătă ne aşteaptă un meci foarte important cu Dacia Mioveni", a explicat Stănescu.

Echipa din Liga a II-a Internaţional Curtea de Argeş întâlneşte, miercuri, de la ora 14.30, pe teren propriu formaţia FC Argeş, într-o partidă contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici