Penescu: Nu sunt mulţumit, deşi echipa este considerată o revelaţie

Patronul grupării FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, joi, că nu este mulţumit de evoluţia echipei în turul Ligii I, deşi formaţia antrenată de Ionuţ Badea a ocupat poziţia a opta a clasamentului, şi speră ca în retur să aibă un parcurs mai bun.

8 afișări
Imaginea articolului Penescu: Nu sunt mulţumit, deşi echipa este considerată o revelaţie

Penescu: Nu sunt mulţumit, deşi echipa este considerată o revelaţie (Imagine: Mediafax Foto)

"După mulţi specialişti, echipa noastră a fost una din revelaţiile turului de campionat şi ar trebui să fiu bucuros, dar vă spun sincer, nu sunt tocmai mulţumit. Era loc de mai bine. Avem 27 de puncte şi plus trei în clasamentul adevărului, lucru la care nimeni nu se aştepta. În retur sper să avem un parcurs mai bun şi la final să ocupăm un loc care să ne permită participarea într-o cupă europeană. De altfel, acesta este şi obiectivul nostru pentru acest campionat", a spus Penescu.

Penescu a precizat că în perioada de transferuri va transfera la formaţia argeşeană un portar şi unul sau doi jucători de câmp. "Vrem să aducem un portar şi încă un jucător sau doi de câmp pentru a avea acoperită dublura pe posturi. Va pleca fundaşul Zoran Milosevici. Are 33 de ani şi politica de la clubul nostru face să ne bazăm pe jucători tineri, de perspectivă", a menţionat Penescu.

Finanţatorul grupării piteştene aşteaptă ca jucătorul Monel Cârstoiu, accidentat grav în partida cu Pandurii Târgu Jiu, să se reîntoarcă la antrenamentele echipei din ianuarie. "Este în continuare în Italia la Bologna unde face recuperarea după accidentul suferit la meciul de la Pandurii Târgu Jiu. Medicii italieni au spus că Monel Cârstoiu va putea începe pregătirile normale cu lotul Argeşului din luna ianuarie. Noi îl aşteptăm. Este un jucător în care ne punem mari speranţe", a mai spus Penescu.

Cornel Penescu este dezamăgit de noua sancţiune primită de finanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, din partea Comisiei de Disciplină, 7 luni suspendare şi 300.000 de lei amendă. "Am auzit şi îmi pare rău... Eu nu înţeleg un lucru: de ce nu este toată lumea taxată după acelaşi regulament. Mititelu şi Penescu, de exemplu, sunt suspendaţi şi amendaţi cum deschid gura şi vorbesc ceva de arbitraj, în timp ce alţii atacă şi jignesc arbitrii, dar nimeni nu le face nimic. Eu asta nu înţeleg...", a precizat Penescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici