Penescu: Voi bloca din nou primele jucătorilor

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a anunţat, sâmbătă seară, după remiza, scor 1-1, din meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, din etapa a VIII-a a Ligii I, că în urma acestui rezultat va bloca primele jucătorilor.

12 afișări
Imaginea articolului Penescu: Voi bloca din nou primele jucătorilor

Penescu: Voi bloca din nou primele jucătorilor (Imagine: Mediafax Foto)

"Mă aşteptam la un joc greu şi m-am temut că se va repeta istoria din meciul cu Jiul, de acum două campionate, când cei din Petroşani erau pe ultimul loc, dar au venit la Piteşti şi a câştigat. Pentru acest semieşec voi bloca din nou primele jucătorilor. Trebuie să uităm cât mai repede acest meci şi să ne pregătim pentru ca în Giuleşti să realizăm un meci bun şi să nu pierdem", a spus Penescu.

Echipa Gloria Buzău a obţinut primul punct în ediţia 2008-2009 a Ligii I, în urma rezultatului de egalitate înregistrat, sâmbătă, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 1-1 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a campionatului.

Miercuri, Cornel Penescu a fost suspendat pentru două luni şi amendat cu 20.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţii calomnioase la adresa arbitrului Theodor Crăciunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici