Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, dezamăgit de arbitrajul din meciul cu Liverpool

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a fost nemulţumit de maniera de arbitraj a centralului Mike Riley, din partida cu Liverpool. Tehnicianul spaniol consideră că echipa sa a fost dezavantajată clar şi pune victoria lui Liverpool pe seama acestui fapt.

163 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, dezamăgit de arbitrajul din meciul cu Liverpool

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, dezamăgit de arbitrajul din meciul cu Liverpool

În ciuda rezultatului nefavorabil, 1-3, Guardiola nu le reproşează nimic jucătorilor. La finalul meciului a precizat că au făcut un meci bun împotriva liderului la zi din Premier League. ”Întrebaţi-l pe arbitrul Mike Riley şi pe oamenii lui dacă a fost penalty. Mergeţi la ei la uşă, bateţi şi vedeţi ce spun. Într-o zi e henţ, în altă zi nu este. Nu mă întrebaţi pe mine.

Am arătat de ce suntem campioana Angliei. Sunt mândru de echipa mea. Am jucat foarte bine pe acest stadion, contra cele mai bune echipe din Europa. Sunt mai mândru ca niciodată. A fost incredibil.”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului.

Liverpool s-a impus cu 3-1 în derby-ul etapei cu numărul 12 din Premier League, împotriva lui Manchester City. Gazdele au condus şi cu 3-0 pe tabelă (Fabinho - min. 6; Salah – min. 13; Mane – min. 51), dar pe final campioana a revenit şi a redus din proporţiile scorului (Silva – min. 78).

Liverpool conduce clasamentul cu 34 de puncte, iar City se află pe locul patru, cu 25 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici