Pep Guardiola va refuza orice ofertă de la Chelsea pentru postul de antrenor

Tehnicianul FC Barcelona, Josep Guardiola, va refuza orice ofertă din partea clubului Chelsea de a deveni antrenorul echipei londoneze, susţine cotidianul The Sun, iar Mundo Deportivo notează că spaniolul îşi va prelungi contractul cu gruparea catalană cel târziu săptămâna viitoare.

200 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola va refuza orice ofertă de la Chelsea pentru postul de antrenor

Pep Guardiola va refuza orice ofertă de la Chelsea pentru postul de antrenor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Sun, Guardiola le-a spus apropiaţilor săi că nu este interesat să ajungă la Chelsea. Jurnalul menţionează că Guardiola este preferatul patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici, pentru a-i succede în funcţie lui Andre Villas-Boas, demis duminică. Interimatul la conducerea tehnică a formaţiei londoneze va fi asigurat, până în vară, de Roberto Di Matteo.

Mundo Deportivo scrie că Josep Guardiola îşi va prelungi foarte curând contractul scadent la 30 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici