Pepe Moreno: Steaua e cea mai mare echipă din România

Atacantul columbian Pepe Moreno a sosit, sâmbătă, în România, şi a declarat că îşi doreşte să câştige campionatul şi să joace în Liga Campionilor cu Steaua, gruparea pentru care urmează să semneze un contract, informează sport.ro.

37 afișări
Imaginea articolului Pepe Moreno: Steaua e cea mai mare echipă din România

Pepe Moreno: Steaua e cea mai mare echipă din România (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Steaua e cea mai mare echipă din România şi sper ca câştigăm campionatul şi să jucăm în Champions League. Mie mi-a plăcut în România. Nu mi-e teama că voi păţi ce a păţit Dayro Moreno. Nu mă tem de concurenţă, ştiu că Steaua are atacanţi foarte buni şi sper să fac faţă. De când am plecat din România m-am gândit la Steaua, mă bucur că m-am întors. Sunt pregătit de orice", a declarat Pepe Moreno la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

Pepe Moreno a mai jucat şi în 2008 la Steaua, marcând cinci goluri în 15 meciuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici