Perechea Monica Niculescu/Andrea Sestini Hlavackova, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Indian Wells

Perechea Monica Niculescu/Andrea Sestini Hlavackova (România/Cehia), cap de serie numărul 5, a fost eliminată, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 8,6 milioane de dolari.

571 afișări
Imaginea articolului Perechea Monica Niculescu/Andrea Sestini Hlavackova, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Indian Wells

Monica Niculescu, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Indian Wells

Niculescu şi Hlavackova au pierdut, cu scorul de 6-4, 6-3, împotriva cuplului Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cap de serie numărul 4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 18 minute.

Monica Niculescu (30 de ani, locul 17 WTA la dublu) şi Andrea Hlavackova (31 de ani, locul 6 WTA la dublu) vor primi 54.760 de dolari şi 215 puncte WTA, pentru prezenţa în sferturi.

În semifinale, Babos şi Mladenovic le-ar putea întâlni pe principalele favorite ale competiţiei, pe Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina, rusoaicele urmând joace în sferturi contra perechii spaniole Lara Arruabarrena-Vecino/Arantxa Parra-Santonja.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici