Perechea Paes/Stepanek a câştigat proba de dublu masculin la Australian Open

Perechea formată din indianul Leander Paes şi cehul Radek Stepanek a câştigat, sâmbătă, proba de dublu masculin din cadrul turneului Australian Open, învingând în finală fraţii americani Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi.

132 afișări
Imaginea articolului Perechea Paes/Stepanek a câştigat proba de dublu masculin la Australian Open

Perechea Paes/Stepanek a câştigat proba de dublu masculin la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paes şi Stepanek s-au impus cu scorul de 7-6 (7/1), 6-2.

Finaliştii Bob şi Mike Bryan trecuseră în semifinale de perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), cap de serie numărul 7.

Leander Paes este calificat şi pentru finala de dublu mixt de la Melbourne, în care va întâlni, alături de sportiva rusă Elena Vesnina, cuplul Bethanie Mattek-Sands/Horia Tecău (SUA/România).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici