Peseiro a fost suspendat o etapă

Antrenorul portughez al echipei Rapid Bucureşti, Jose Peseiro, a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, pentru o etapă şi amendat cu 300 de lei, în urma incidentelor de la partida cu formaţia CFR Cluj, din etapa a III-a a Ligii I.

12 afișări
Imaginea articolului Peseiro a fost suspendat o etapă

Peseiro a fost suspendat o etapă (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul secund al rapidiştilor, Pedro Miguel Faria Caixinha, a fost suspendat trei etape şi a primit o amendă de 6.000 de lei, informează site-ul oficial al FRF.

Atacantul echipei CFR Cluj, Sebastian Dubarbier, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 3.000 de lei, iar mijlocaşul clujenilor Daniel Ricardo Da Silva Soares "Dani" a fost suspendat o etapă şi amendat cu 700 de lei.

În minutul 87, la un aut pentru CFR Cluj, mingea a ajuns la antrenorul Jose Peseiro, care nu a vrut să-i dea drumul repede, iar Sixto Peralta l-a bruscat. Asistentul Pedro Caixinha, aflat pe banca de rezerve, l-a împins pe Peralata şi s-a creat un meleu, meciul fiind întrerupt trei minute. În urma acestui incident, Peseiro şi Caixinha au fost eliminaţi, iar Marius Constantin şi Sebastian Dubarbier au primit cartonaşe galbene.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia CFR Cluj, în derbiul etapei a treia a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Juliano Spadacio, în minutul 49.

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a mai primit, săptămâna trecută, un avertisment din partea Comisiei de Disciplină, ca urmare a eliminării din partida cu Farul Constanţa, contând pentru etapa a II-a a Ligii I şi a putut sta pe bancă la meciul cu formaţia CFR Cluj. Peseiro a fost trimis în tribună la meciul Rapid - Farul după un conflict cu arbitrul Teodor Crăciunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici