Peseiro: Este posibil să mai fie achiziţionaţi trei sau patru jucători

Antrenorul echipei Rapid, Jose Peseiro, a declarat, marţi, la Aeroportul Henri Coandă, că este posibil ca gruparea giuleşteană să mai achiziţioneze trei sau patru jucători care să se alăture lotului de 22 de fotbalişti în Elveţia.

6 afișări
Imaginea articolului Peseiro: Este posibil să mai fie achiziţionaţi trei sau patru jucători

Peseiro: Este posibil să mai fie achiziţionaţi trei sau patru jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Este posibil să vină jucători noi în Elveţia. Lotul este acum de 22 de jucători, iar normal o echipă are 24, 25 sau 26 de jucători", a spus Peseiro.

Tehnicianul a menţionat că decizia de a nu îi include în lot pe Emil Dică, Lucian Burdujan şi Ştefan Grigorie pentru deplasarea în Elveţia este legată de intenţia sa de a promova câţiva jucători tineri. "Un antrenor trebuie să ia decizii. Iar eu am luat o decizie, e normal. De ce? Unii jucători vin, alţii pleacă. Eu cred că o echipă trebuie să le dea oportunitatea şi jucătorilor tineri să joace. Viitorul unei echipe sunt jucătorii tineri", a explicat antrenorul portughez.

Peseiro nu a dorit să discute despre prelungirea contractului lui Dănuţ Coman cu Rapid, dar a menţionat că acesta este cel mai bun portar din lot. "Coman merge cu noi în Elveţia. El mai are un an de contract cu Rapid, deci care este problema? Despre prelungirea contractului vorbiţi cu cei din conducere, eu sunt doar antrenor, nimic mai mult. Aş vrea să îl păstrez, normal. Acum Rapid are trei portari, Coman, Andrade şi Marinescu. Cel mai bun este Coman, pentru că a jucat tot sezonul trecut şi a evoluat şi la naţională", a adăugat Jose Peseiro.

Antrenorul portughez s-a arătat mulţumit de felul în care s-au pregătit până acum jucătorii săi. "Sunt mulţumit până acum. Am jucat un singur meci şi am câştigat. E momentul să plec, nu?", a afirmat, în glumă, tehnicianul.

Echipa Rapid a plecat, marţi, în turneul din Elveţia, la Anzere, unde se va pregăti timp de două săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici